Adakah Anda Pinjam Daripada Syarikat Peminjam Sah?

Adakah Anda Pinjam Daripada Syarikat Peminjam Sah?

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 134 total)
  • Author
    Posts
  • #26232
    Azlina
    Guest

    Apa no agent indera jaya management contact kmu tu

    #26233
    Isha
    Guest

    Sama mcm sy jgk,sudah bayar rm150 tpi skrg mnta rm600 plk utk sst apa tah..keliru btol la

    #26234
    Isha
    Guest

    Nk buat pnjaman pon kna bayar caj SST dkt kerajaan ka???seblom nie tnya ckap x ada apa2 bayar,tpy bila lulus kna bayar duty stamp rm150..lpas to kta dlm masa sejam duit proses masuk bank,tpy lain plk jdi kna bayar rm600 plk utk SST kerajaan

    #26235
    vinah yungkim
    Guest

    Ncccreditsdnbhd ni betul ke wujud.. Saya pnjm 10k..tapi cancell sb diminta bayar mcm2 urusan.. Mslh sekarang saya diminta byr rm2000 utk pengesahan pembatalan pinjaman. Skrg ni drg ugut nak ambil tindakan.. Apa perlu saya buat.

    #26238
    Mimi
    Guest

    Saya dah berapa kali kena..simyu credit penipu, byr samping la nak msuk duit kat bank kata x cukup point la

    #26239
    Jos
    Guest

    Jangan layan Lg..itu company nnti ugut dept collections cakap kita yang tipu ..dia org..report polis saja

    #26240
    Jos
    Guest

    Nasib Belum bayar insurans 1200 dia org Minta..Saya hold Dulu..

    #26242
    Jj
    Guest

    Tipu ncc kerdit tu..saya dah rugi ditipu org…mungkin ada org menyamar pkai syarikat tu..

    #26243
    Janariah binti sarbu
    Guest

    Ada sesiapa pernah pinjam loan dari Ezy Loan Capital

    #26244
    Fazly
    Guest

    Saya nk tanya ada tak sdra semua buat pinjaman dengan price solation sen bhd..saya tengah berurusan..price sulation bukan scammer kh?..kena bayar incrance pula rm.900

    #26246
    Mira
    Guest

    Saya pun dah bayar test payment 180 lepastu die call kena bayar sst rm600..mcmane ye.company di jb

    #26247
    Anonymous
    Guest

    Scamm

    #26248
    sya
    Guest

    haruman kota sdn bhd tu okay ke

    #26250
    Nana
    Guest

    Belum kata mahu dah lulus pinjamn. Bila batal suruh bayar

    #26251
    FAUZANA BINTI MD SAAD
    Guest

    Belum kata setuju sudah keluar surat kata lulus. call dari akauntan kata sudah lulus. Bila ckp x setuju apa2 marah kita. Suruh batal pinjaman minta bayaran. Banyak alasan dia bagi. Kata dibawah kpkt. Mereka ugut senarai hitam nama. Dimana mereka dapat maklumat kita dan hubungi guna whatsapp minta duit.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 134 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Login Register