AWAS: Caj Tambahan Pinjaman Peribadi (Cerita Benar Mangsa)

AWAS: Caj Tambahan Pinjaman Peribadi (Cerita Benar Mangsa)

Pinjaman Peribadi | Selesai Masalah Kewangan Anda Forums Scam Pinjaman Peribadi Cerita Benar Scam AWAS: Caj Tambahan Pinjaman Peribadi (Cerita Benar Mangsa)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #25321
  iPP
  Keymaster

  Proses permohonan pinjaman peribadi daripada syarikat pinjaman berlesen memang tiada struktur tetap dari syarikat ke syarikat. Oleh itu, ia boleh menj
  [See the full post at: AWAS: Caj Tambahan Pinjaman Peribadi (Cerita Benar Mangsa)]

  #25323
  Kemin
  Guest

  Saya baru lulus bwat pinjaman 5k d sertakan sijil kelulusan pinjaman.tapi lepas tu pihak syarikat minta pembayaran pendahuluan rm410 bwat insurance.sama ada betul ke tak Sya tak tau saya belum bayar lagi n lesen pn ada d perlihatkan.saya nak mnta nasihat pada yg pakar dlm bidang ni sbb saya baru first bwat ni

  #28588
  Miss Hunter
  Participant

  Sekarang banyak penipuan. tambah2 time covid ni. semua orang tertekan. ramai juga yang ditipu oleh skim pinjaman wang yang tidak wujud. please rakyat malaysia, fikir logik. kita nak buat pinjaman disebabkan kita tiada duit,dan perlukan duit. jangan layan jika ada yang minta duit pendahuluan bila kita mohon pinjaman.

  #92872
  Daisy_D
  Participant

  kalau ada yang mintak wang pendahuluan masa mohon pinjaman, baik jangan teruskan apa2. itu semua adalah scam. mana ada syarikat / bank yang mintak duit bila kita nak mohon pinjaman.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Login Register