Peraduan Duit Raya IPP: Pohon & Menang!

Peraduan Duit Raya IPP
Share Artikel ini!

Tahun ini, Peraduan Duit Raya IPP kembali lagi dengan cabaran mingguan pada laman Facebook rasmi IPP! Setiap minggu, cabaran baru akan dikeluarkan – rebutlah peluang untuk memenangi sebahagian daripada RM500!

Minggu 1 (berakhir 28 Mac 2023): Teka Warna Baju Raya untuk memenangi RM50!

Minggu 2 (berakhir 4 Apr 2023): Teka Nilai Logo IPP untuk memenangi RM75!

Duit Raya IPP Minggu 2

KINI TERBUKA: Minggu 3 (berakhir 11 Apr 2023): Teka Nilai Wang Syiling untuk memenangi RM100!

Duit Raya IPP Minggu 3

AKAN DATANG: Minggu 4 (berakhir 18 Apr 2023): ??? untuk memenangi RM125!

 

Tambah lagi, terdapat juga CABUTAN BERTUAH untuk semua yang memohon untuk pinjaman peribadi dalam tempoh 22 Mac-19 April 2023! Anda hanya perlu memohon pinjaman peribadi daripada mana-mana syarikat yang tersenarai dalam laman web rasmi iPinjaman Peribadi untuk menyertai peraduan ini. Jika dipilih, anda boleh memenangi sebahagian daripada RM500!

Mohon & Menang Duit Raya IPP 2023

Jangan tunggu lagi, Raya kan dalam 2 minggu lagi sahaja! Sertai Peraduan Duit Raya IPP di laman Facebook rasmi IPP, dan pastikan anda memohon pinjaman peribadi anda daripada laman web rasmi IPP untuk memaksimakan peluang anda untuk MENANG duit raya tahun ini!


Share Artikel ini!

1 Comment

  1. Nak menanggggg…..

    Reply

Kongsi Pendapat Anda

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>